Legislatie

Legislația în vigoare stipulează în mod clar importantă și periodicitatea lucrărilor de dezinsecție și deratizare, precum și cosnecintele neefectuării lor.

Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sănătății publice. Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrărilor de dezinsecție ori de câte ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primăvară și toamna.

Legea nr. 10/26.05.1998 privind asistența de sănătate publică, publicată în Monitorul Oficial nr. 204/1998 cap 5., art. 28 “

Agenții economici și celelalte persoane juridice sunt obligate să asigure fondurile și condițiile necesare pentru aplicarea măsurilor de dezinsecție și deratizare periodice”

Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea și sancționarea contravenientilor la normele legale de igienă și sănătate publică,

art. 11 Este contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 RON la 8.000 RON neefectuarea periodică, conform normelor de igienă, a dezinsecției și deratizării.

Art. 48 – Prezentele norme de igienă se aplică categoriilor de instituții în care se desfășoară activități social-culturale, colectivităților de muncă sau recreere, precum și unităților în care se efectuează prestări de servicii pentru populație, denumite în continuare unități.

Art. 147 – Cetățenii cu gospodării individuale și asociațiile de locatari au obligația de a asigura combaterea și stingerea focarelor de artropode și rozătoare vectoare de maladii transmisibile și/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spațiile pe care le dețîn.

În procesul de DDD folosim produse acreditate de Ministerul Sănătății!

Prin tehnicile speciale de deratizare, dezinsecție, dezinfecție noi venim în sprijinul dumneavoastră dorind să va asigurăm un mediu curat și bine igienizat. Echipamente și substanțe profesionale pentru deratizare, dezinsecție, dezinfecție. Echipamentele și produsele folosite în scopul deratizării, dezinsecției și dezinfecției locuințelor, sediilor de firma, depozitelor sau oricăror suprafețe închise sau deschise pe care le dețineți, respectă în totalitate normele impuse de Uniunea Europeană și de Organizația Mondială a Sănătății.