Dezinsectie Craiova

Nu trebuie sa suporti in fiecare zi bazaitul mustelor acasa

Dezinsectia combate insectele si artropodele,indiferent daca aceste sunt de natura taratoare sau zburatoare, prin metode fizice sau metode biologice.

Dezinsectia infatiseaza totalitatea procedeelor si modalitatilor, prin care sunt combatute insectele si artropodele,indiferent daca aceste sunt de natura taratoare sau zburatoare, prin metode fizice sau metode biologice si chimice.

 

Aceasta este o interventie care impreuna cu deratizarea si dezinfectia, contribuie la prevenirea si combaterea bolilor ce pot fi transmise de catre insecte si acarieni.

Contact

In zonele unde traiesc un numar mare de persoane, si unde se produc cantitati mari de deseuri menajere, exista un risc ridicat de aparitie a gandacilor si al rozatoarelor, iar pentru a preveni invazia acestora in astfel de locuri, este recomandat ca dezinsectia si deratizarea sa fie efectuate periodic si cat mai temeinic.
Compania noastra este una autorizata si de specialitate, unde utilizam toate modalitatile necesare, in functie de zona afectata si de amploarea acesteia, si garantam servicii de dezinsectie la standarde inalte.

In cazul unitatilor ce au ca specific alimentatia publica, aceasta operatiune va fi executata atunci cand este necesar, insa nu mai rar de o luna, iar in restul cazurilor, aceasta se va efectua la fel in cazul in care se necesita, dar nu mai rar de odata la 3 luni.
Compania noastra va ofera garantia ca se vor utiliza produse de inalta calitate in combaterea insectelor, iar in momentul in care decideti ca aveti nevoie de aceste servicii, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in contact cu noi, si echipa noastra va sta la dispozitia dumneavoastra.
Veti crea un spatiu si mediu mult mai sanatos si sigur pentru cei dragi si familie, va veti putea desfasura activitatile in siguranta , fara a va mai face probleme in privinta daunatorilor, care au avea acces in gospodaria sau in spatiile in care sunteti prezenti.

Repectam natura si ne gandim la sanatatea noastra

Substantele si produsele folosite in procesul dezinsectiei, nu va sunt daunatoare, deoarece actiunea lor este indreptata doar spre combaterea si eliminarea tuturor parazitilor si insectelor, pentru ca de cele mai multe ori, acestea va pot afecta sanatatea si modul in care convietuiti.
Dezinsectiile trebuie facute in mod regulat, deoarece in acest mod, ne putem asigura ca vom elimina in totalitate actiunea si prezenta daunatorilor.
Specialistii companiei noastre, vor alege impreuna cu dumneavoastra cea mai buna varianta prin care se poate realiza aceasta procedura, ce va fi diferita in functie de natura spatiului, destinatia acestuia si bineinteles obiectivul vizat.
Serviciile noastre sunt adresate tuturor clientilor de natura comerciala, dar si persoanelor fizice, si le vom onora ori de care ori va fi nevoie, neutralizand intr-un mod rapid totalitatea agentilor patogeni.

Constientizarea unei posibile infestari

Stim cu toti cat de daunatori pot fi gandacii de bucatarie, acestia prefera locurile calde si umede, ceea ce inseamna ca in aceste locuri se vor aduna un numar din ce in ce mai mare, in special in cazul in care nu veti lua masurile necesare de precautie, potrivite pentru eliminarea acestora.
Nu ezitati sa luati legatura cu specialistii nostri, atunci cand observati primii gandaci la dumneavoastra in bucatarie, si veti avea posibilitatea eliminarii acestora, mai usor, fara a fi nevoie de anumite resurse mult mai mari, din acest punct de vedere.
Odata cu inmultirea gandacilor in bucatarie, vor fi necesare mai multe procedee pentru combaterea lor, iar timpul de care dispun acestea va fi mult mai mare.