Dezinfectie Craiova

Dezinfectia un obicei extraordinar

Dezinfectarea

Dezinfectarea este procesul prin care sunt indepartate microorganismele producatoare de boli, iar aceasta implica de obicei chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta.
Produsele utilizate in acest procedeu, se numesc dezinfectante, si sunt substante antimicrobiene ce distrug microorganismele daunatoare, aducandu-le la un nivel sigur.
Un dezinfectant bun, trebuie sa sterilizeze perfect materialul pe care acesta actioneaza fara a provoca nici un fel de dauna acestuia.
Atunci cand procesul unei dezinfectii este in deplina desfasurare se vor lua masuri de precautie, pentru evitarea posibilelor accidente sau intoxicatii, deoarece germenii patogeni constitue locul unde isi fac prezenta bolile infectioase si cele parazitare.
In functie de zona in care se necesita, dezinfectia poate fi una generala sau una partiala, iar in functie de scopul acesteia, aceasta poate fi preventiva sau de necesitate.
Contact
Este mai bine sa previi decat sa tratezi

Preventie prin dezinfectie

Dezinfectia preventiva, se aplica periodic in cazul in care nu au fost depistati agenti patogeni, avand ca si scop principal, lupta impotriva bolilor ce se pot transmite.
Dezinfectia terapeutica sau cea de necesitate, combate aparitia bolilor de natura infectioasa sau parazitara, din faza inregistraii primelor cazuri de imbolnavire, pana la exterminarea intregului focar.
Principalul motiv pentru care ar trebui sa apelam la un astfel de procedeu, il reprezinta a noastra sanatate, deoarece prin executarea procesului de dezinfectie, ne vom asigura ca am exterminat posibilii agenti patogeni ce sunt daunatori organismului nostru.
Dezinfectia reprezinta totodata metoda de decontaminare, ce urmareste prevenirea si distrugerea in mediul inconjurator a tuturor microorganismelor, si previne deasemenea combaterea infectiilor si a acelor boli ce se pot transmite.
Procesul de curatare se realizeaza cu ajutorul solutiilor dezinfectante, detergenti si produse de intretinere, totodata se utilizeaza antiseptice si anumite produse de curatat.
Curatenia din jurul nostru ne ajuta sa traim o viata sanatoasa, normala si bineinteles mai fericita. Un aer curat inseamna prospetime si sanatate, iar prin efectuarea unei curatenii constante si sarguincioase, combatem toti daunatorii, de aceea compania noastra va poate oferi servicii de inalta calitate si cele mai bune standarde pentru dumneavoastra si celor dragi.