Deratizare Craiova

Totul despre deratizare

De la preventie la eliminare completa

Deratizarea este reprezentata de catre modalitatile de combatere a rozatoarelor, purtatoare de agenti parazitari, ce care ca scop, eliminarea definitorie a unei infestari sau reducerii acestora.
La randul ei, deratizarea este clasificata in doua categorii, cea chimica si cea non-chimica.
Contact
Expand your mind, make a change

Deratizarea non-chimica

Deratizarea non-chimica este realizata cu ajutorul unor produse ce nu contin substante toxice, cum ar fi, capcanele cu adeziv, capcane mecanice sau aparate cu ultrasunete.
Atunci cand sunt utilizate substante sau produse toxice, facem referire la deratizarea chimica, insa, atunci cand acestea sunt folosite corespunzator nu prezinta absolut niciun pericol pentru dumneavoastra sau animalele nonvizate.
Rozatoarele se hranesc cu alimente de orice tip, pe care le contamineaza cu urina, secretiile si excrementele acestora.

Inofensiv si distructiv

Acestia nu se dau in laturi nici de la distrugerea mobilierului, a cablurilor electrice, prin urmare, aceste vietati sunt daunatoare atat din punct de vedere material, dar si producatoare de boli si de disconfort pentru fiecare dintre noi.
Chiar daca aceste rozatoare par uneori inofensive, ele sunt responsabile pentru o multitudine de boli grave, purtatoare de bacterii si infectii, de aceea este indicat sa fie luate masuri de precautie si prevenire.
Procesul de deratizare, se va efectua in locurile in care exista urme ce pun in pericol sanatatea dumneavoastra sau a celorlalte animale, de catre o firma profesionala, prin masuri ce vor avea efect permanent.
Evaluarea gradului de infestare, se va face pe baza anumitor urme lasate de acestia, mancare inceputa, gaurile pe care le fac in pardosea sau mobilier si pereti.

Sanatatea pe primul plan

Acum probabil multi dintre dumneavoastra va intrebati cat timp va dura pana ce veti scapa de acestia, insa raspunsul este unul variabil, in functie de tipul spatiului si gradul de infestare.
Deoarece sanatatea nu trebuie neglijata, trebuie sa luam intotdeauna masurile necesare, pentru a ne asigura ca vom reduce pe cat posibil riscurile de imbolnavire, iar deratizarea este una dintre aceste masuri, pe care o luam in considerare atunci cand vorbim despre mediul si conditiile in care ne desfasuram activitatile.
Metodele de deratizare chimice, s-au dovedit a fi mult mai eficiente decat cele non-chimice, deoarece acestea au o raza de actiune mult mai mare, intradevar ele actioneaza mai lent, dar sigur, astfel incat acestea vor afecta toata populatia de daunatori din spatiul respectiv.
Atunci cand populatia de rozatoare este mai numeroasa, metodele non-chimice precum capcanele, nu vor fi niciodata recomandate in aceasta situatie, deoarece acestia sunt destinate prinderii unui singur exemplar la fiecare utilizare.
Echipa NoBugs Craiova, ofera cele mai bune servicii de deratizare, utilizam solutii si echipamente conform ultimelor standarde de calitate, oferindu-va la final un mediu curat si sanatos.
In mod normal, pentru a beneficia de eficienta sporita, deratizarea este un proces ce va trebui executat in mod repetat.
Pentru ca suntem informati in legatura cu pericolele la care suntem expusi din cauza acestor rozatoare, deratizarea trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre cei care doresc sa traiasca intr-un mediu curat si igienizat.
Apelati cu incredere la NoBugs, atunci cand ati observat ca o rozatoare si-a facut prezenta in spatiul dumneavoastra.