DDD Comercial

Totul pentru afacerea ta

Servicii comerciale

Toate activitatile si serviciile noastre sunt furnizate in cele mai optime conditii de siguranta, folosim echipamente si substante de cea mai buna calitate, si oricare dintre societatile comperciale apartinand oricarei industrii din Romania, pot beneficia de serviciile noastre, NON-STOP.
Compania noastra ofera servicii de cea mai buna calitate, dar si un program flexibil in functie de cum va desfasurati activitatea, pentru toate locatiile cu profil alimentar,
private sau de stat, acestea constand in deratizare, dezinfectie si dezinsectie.
Contact

Generalitati

Microorganismele patogene produc boli contagioase, virusi sau ciuperci, ce pot patrunde in organism, neputand fi combatuate de catre corpul uman in stadiul incipient, si pot fi foarte usor de contactat in spatiile in care se afla numeroase persoane in contact apropiat, cum sunt unitatile de alimentatie si bineinteles restaurantele.
Curatenia implica totalitatea elementelor ce duc la un mediu sanatos, de prelucrare si pastrare a preparatelor, fiind importante atat solutiile pentru curatarea si igienizarea spatiilor si suprafetelor, dar si responsabilitatea angajatilor.

Reglementari legale

Conform reglementarilor legale, dezinsectia restaurantelor, se efectueaza lunar, de fiecare data cand este nevoie, iar deratizarea, cel putin o data pe trimestru, atunci cand este necesara eliminarea si combaterea tuturor daunatorilor.
Serviciile se vor efectua, in urma stabilirii de comun acord, pentru a nu ingreuna efectuarea serviciilor prestate de catre beneficiar, si pentru a lasa substantele insecticide sa actioneze pana a doua zi dimineata.
Curatenia reprezinta totodata metoda de decontaminare, avand rolul de a asigura si elimina microorganismele ce se dezvolta pe suprafete, tegumente si obiecte.
Indiferent de activitatea de dezinfectie, in domeniul medical, se vor folosi substante chimice aprobate de catre Ministerul Sanatatii, acestea fiind prestate intotdeauna de catre companii de specialitate, ce vor utiliza produsele conform legilor in vigoare.
Telefon

Activitatea noastra

Activitatea noastra este desfasurata in prezenta unui medic veterinar, produsele pe care le folosim pentru efectuarea procedeelor sunt bineinteles avizate de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor, iar programul nostru de lucru este NON-STOP si flexibil in acelasi timp.
Aglomerarile urbane, ofera o multime de posibilitati si oportunitati in proliferarea agentilor si virusilor patogeni, de la bacterii la insecte si rozatoare pana la reziduurile alimentare, umiditatea si spatiilor greu accesibile.
Un nivel de igiena si siguranta impotriva factorilor patogeni in locul unde lucram, reprezinta un element esential pentru sanatatea noastra.
Lucrarile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, efectuate de catre compania noastra, pentru fabricile cu profile de activitate diferita, echipa noastra va garanta executia acestora la un nivel inalt de performanta.
Pentru toti operatorii economici, indiferent de profilul de activiatte, noi oferim planuri personalizate, de actiune impotriva daunatorilor, si pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor prestate, intotdeauna ne vom stradui sa oferim cele mai bune si corecte preturi, si oferim garantie pentru toate activitatile oferite.