DDD pentru acasa

Locuita ta in deplina siguranta

Servicii rezidentiale

Chiar si atunci cand casa dumneavoastra arata curata, exista posibilitatea ca acei mici mostruleti, adica micorbii si bacteriile, sa nu dispara, iar acestia pot cauza anumite probleme de sanatate.
Fiecare element al unei locuinte necesita o dezinfectie periodica, pentru ca cei ce locuiesc in interiorul acesteia, sa poata trai intr-un mediu sanatos si curat, si unde totodata se pot bucura de prezenta celor dragi.
Experienta ne-a confirmat faptul ca, pentru ca va putea bucura de siguranta spatiului in care va desfasurati activitatile, realizarea cat mai des a operatiunilor de dezinfectie, deratizare si dezinsectie, impiedica reaparitia unei posibile populatii de daunatori.
Contact

Importanta curateniei

Atunci cand timpul nu va este cel mai bun prieten, sau in locuinta dumneavoastra si-au facut aparitia mici rozatoare sau insecte, apelati cu incredere la ajutorul nostru, iar specialistii ce sunt informatii si instruiti celor mai inovative metode si solutii de eliminare si prevenire a daunatorilor, se vor ocupa de absolut tot ce este necesar ca spatiul in care locuiti sa fie cat mai sanatos si igienic.
Curatenia si ordinea intr-o casa, constitue un lucru foarte important pentru sanatatea dumneavoastra, iar acesta atrage dupa sine, o serie infintita de avantaje.
Inaite de a stabili zonele din casa noastra, ce necesita dezinfectate, trebuie sa intelegam ca a face curatenie si dezinfecta sunt doua procedee complet diferite, cu toate acestea si curatenia este un obiectiv principal, deoarece reduce cosiderabil riscul de raspandire a infectiei.

Zone cu potential de risc

In urma procesului de dezinfectie, se vor elimina in proportie de 99% dintre germeni, pe o anumita suprafata, acestia neavand posibilitatea de a se reproduce. Pentru ca acesta activitate sa fie corect realizata, echipa noastra foloseste produse si substante chimice special concepute, ce nu va sunt daunatoare.
Cei mai multi microbi se regasesc in baie si bucatarie, asadar, aceste doua locuri au nevoie de dezinfectie intr-un raport aproximativ egal cu cel in care se necesita doar curatenia.
Zonele de scurgere din casa, chiuvetele, robinetele, toaleta si rezervorul de apa constitue locul perfect pentru dezvoltarea microbilor, dar produsele noastre, sunt special concepute pentru prevenirea si eliminarea tuturor agentilor patogeni si a microbilor ce va pot pune sanatatea in pericol.
Pe langa agentii patogeni si insecte, ne confrutam adesea si cu aparitia rozatoarelor in casele noastre, acestea pot calatori pe distante mai mari, si au in acelasi timp un grad dezvoltat de inteligenta, ceea ce face imposibilia eliminarea lor definitorie prin actiuni si solutii discontinue.
Telefon

Activitatea noastra

Datorita faptului ca sobolanii si soarecii sunt considerate cele mai mari purtatoare de microbi si boli, deratizarea trebuie sa fie cea mai mare prioritate pentru fiecare dintre noi, fie ca vorbim de interiorul casei sau de exteriorul ei.
Firma noastra specializata in procesul de deratizare, va va pune la dispozitie cele mai inovative metode si tehnologii in combaterea rozatoarelor.
Gradul de infestare se evalueaza se pe baza urmelor lasate de catre acestia, iar ulterior, se vor aplica cele mei potrivite metode de combatere a rozatoarelor, acestea putand fi chiice sau ecologice.